Boutique 22 Boutique 22 Boutique 22

Ruilen & retourneren


Artikel beschadigd?

We checken altijd alle items die we verzenden op defecten. Mocht het nu toch onverhoopt voorkomen dat een artikel defect is geleverd, maak dit dan kenbaar binnen 3 dagen na ontvangst van het product via een e-mail met een foto van het kapotte item. Wij geven geen garantie op gedragen/gewasssen producten en/of producten zonder kaartje. 

Wanneer artikelen kapot of beschadigd zijn zonder dit eerst kenbaar te maken, kunnen wij het artikel niet accepteren als retour.Retourneren/Ruilen
Ben je niet helemaal tevreden over je bestelling? Je kunt deze dan binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen naar onderstaand adres, of je kunt je bestelling ook kosteloos retourneren in de winkel. 

Kleine Berg 38,
5611JV Eindhoven


Om je retour goed te kunnen verwerken vragen wij je naam of ordernummer te vermelden bij je retour. Zonder naam of ordernummer kunnen wij je retour niet verwerken! Bewaar ook altijd even je Track&Trace code.

De retourkosten zijn voor de klant. De retourkosten verschillen per vervoerder en zijn circa EUR 6,95 per pakket. Wanneer het product in goede orde is ontvangen zullen we het aankoopbedrag terugstorten binnen 14 dagen na ontvangst. 

Let op: mocht je een kadootje bij je order hebben ontvangen met een actie, dan dien je deze ook terug te sturen met je retour.

Winkelaankopen

Aankopen kunnen binnen 14 dagen geruild of geretourneerd worden in de winkel. Je krijgt geen geld terug, maar een giftcard. 


De volgende items kunnen niet geretourneerd worden in de winkel en webshop:
- Bikini's & ondergoed
- Oorbellen (i.v.m. hygiëne) 
- Sale artikelen met 50% korting of meer
- Items zonder kaartje
- Items met (make up) vlekken 

- Items mogen niet gewassen zijn. Wij geven geen garantie op artikelen na het wassen omdat we niet kunnen controleren of ze op de juiste manier gewassen zijn.


Bij vragen kun je ons altijd een berichtje sturen via de chat rechtsonder op onze site. :)
Sunday,Monday,Tuesday,Wednesday,Thursday,Friday,Saturday
January,February,March,April,May,June,July,August,September,October,November,December
Not enough items available. Only [max] left.
Shopping cart
Free Shipping for all orders over [money]
Almost there, add [money] more to get FREE SHIPPING!
Congratulations! You've got free shipping!

Your cart is empty.

Return To Shop

Add Order NoteEdit Order Note
Add A Coupon

Add A Coupon

Coupon code will work on checkout page